Go Climb började sin verksamhet 2005 och är ett företag med inriktning på klättringsutbildningar, teambuildingaktiviteter och försäljning av klättrings- samt friluftsutrustning.

Vår ambition är att www.goclimb.se ska bli en välsorterade specialistbutik för klättrings- samt utelivsprodukter. Målsättningen är att vår webbutik skall ha ett bra sortiment och vassa priser. Vi har mycket fler produkter att erbjuda än som finns i webshoppen. Kontakta oss gärna för en offert!

Vi riktar oss mot den klätterintresserade som vill utbilda sig eller få ett härligt minne från klippan, samt mot företag och privatpersoner som vill anordna en oförglömlig aktivitet i spännande miljö.

Go Climb jobbar med Auktoriserade Instruktörer som är Auktoriserade enligt UIAAs samt Svenska Klätterförbundets riktlinjer. För utomhuskurserna innehar alla instruktörer kompetensen UIAA Rock Climbing Instructor. Våra instruktörer är några av Sveriges absolut mest aktiva och bästa klättrare med lång erfarenhet.
  

Vi anordnar normalt sett våra aktiviteter på Kullaberg, tre mil NV om Helsingborg. Kullaberg är ett helt unikt ställe med en kombination av natur som inte återfinns någon annan stans. Här anordnar vi tex. Grundkurs i Klippklättring, Fortsättningskurs i Klippklättring, Räddningskurser, Aid kurs, Möhippor, Svensexxor, Företagsarrangemang och "Prova På" Klättringar.

Vi är flexibla med plats och aktiviteter. Har ni ett förslag eller en idé? Kontakta oss så skräddarsyr vi en aktivitet åt er!
Copyright Go Climb 2008 | info@goclimb.se | Go Climb, Fjällbackagatan 3, 263 58 Strandbaden